Ungdom Sammen for byen

Ungdom Sammen for byen er et felleskristent arbeid for ungdom i Kristiansand. Det er nettverksbasert, og har faste samlinger både på ungdomslederplan og for alle ungdom.

Hold deg oppdatert om USB på Facebook: her

Pass på at du "Liker" oss på Facebook, og deler nyheter med venner og bekjente når de dukker opp!

 

USB happenings i løpet av året er bl.a:

TJEN- ungdom jobber sammen for å hjelpe andre. Utføres i løpet av høstmånedene

Lovsangskveld 16. mai. Ja, som navnet sier- Lovsangskveld. Vi samles i en av byens menighetslokaler og har en feststemt kveld sammen.

Borgertoget 17. mai. Med lastebil fylt opp av høytalere og band, synger vi oss gjennom byens gater. Åpent for alle, og er kjempegøy!

Nyttårsfestival med fotballcup. De siste dagene av hvert år samles vi til inspirasjon, fotball og nyttårsfeiring. Det nye året startet sterke med lovsangskonsert!

 

Jevnlige samlinger for ungdomslederne: Da møtes vi for mat, fellesskap, oppmuntring og for å bli kjent! Kontakt oss for mer info: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Historikk:
Tidlig på 90-tallet begynte flere ungdomsledere i Kristiansands menigheter å samles til felleskap og gjensidig oppbyggelse. Disse samlingene har gjennom årenes løp vært en enorm styrke for byens ungdomsledere, og til enhver tid er det mange som benytter seg av dem.

Høsten 2006 begynte flere av ungdomslederne å kjenne på at tiden var inne for å gjøre mer sammen. USB ble startet. Navnet er hentet fra ”de voksnes” sitt nettverk av tilsvarende art: Sammen for byen, som er et felleskristnet nettverk for kristne pastorer og ledere i Kristiansand og omegn.

Målsetting:
USB har som overordnet mål å være en ressurs for byens kristne menigheter og foreningers ungdomsarbeid. USB’s arbeid er ment å styrke og videreutvikle ungdomsgruppene.

Ungdomslederne har i fellesskap utformet 4 hovedområdet hvor vi tror felles innsats er en styrke.

Disse er:
1. Nettverkssamlinger
2. Fellesarrangementer
3. Lederutvikling
4. Tjen/ barmhjertighetsarbeid

Det er til enhver tid byens ungdomsledere som setter kursen for USB’s arbeid, slik at ”utseende” kan variere fra år til år. Men målet er det samme: styrke og utruste både den enkelte ungdomsgruppe og enkeltmennesket. I tillegg tror vi arbeidet som USB driver også leder nye mennesker til Jesus og sannheten!

Mer i denne kategorien « Nyfrelst.no USB Ledergruppe »