Bibelmaraton 2017

Bibelen Guds Ord kommer i ny utgave i august!

 

Vi vil da sette Guds Ord på kartet. Bibelen skal leses fra første til siste bokstav 24 timer i døgnet. På dagtid i norske bokhandlere hvor vi leser fra ca. 09.00-19.00. Deretter går staffettpinnen til menigheter og kirkers om leser kveld og natt.

Vi starter på Nordkapplatået og fortsetter gjennom alle fylkene, og vi skal naturligvis innom Lindesnes fyr. Det avsluttes i Oslo den 2. september.

 

Fredag 1. september kommer stafetten til Kr.sand og da trenger vi fortsatt flere til å være med og lese. Det legges opp til at hver leser i 10 minutter slik at 6 personer deltar hver time. Alle vil få tilsendt hva de skal lese!

Dette vil kunne være en flott inspirasjon for din menighet og kirke til å trigge bibellesing. Samtidig som det vil gi KristenNorge muligheten til å stå sammen på ethvert geografisk sted denne stafetten kommer innom.

 

Les mer i PDF-vedlegget og kontakt Terje Govertsen for mer info: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Arrangør: Hermon Forlag
 

Mer i denne kategorien « Borgertoget Moderne slaveri »